Luigin ja Lamarin talli

Kimppaomistamisen elämykset ja mahdollisuus menestykseen on tässä hevoskimpassa tuplattu: yhdellä osuudella pääsee sekä Luigi että Lamar Webin omistajaksi.

Kimppahevonen Lamar Web


Lamar (yläkuvassa) ja Luigi Web ovat 4-vuotiaita lämminverisiä, amerikalaissukuisia ravihevosia. Pojat ovat fiksuja, perusterveitä ja toimivia. Ne ovat treenanneet Timo Korvenheimon ammattitallilla lupaavasti 2-vuotissyksystä saakka, ja tähtäimet ovat edelleen ikäluokkakilpailuissa.

Molempien varsojen isäori on Like A Prayer, jonka tunnetuin menestysjälkeläinen Suomessa on urallaan muun muassa Suuren Suomalaisen Derbyn ja Suur-Hollola-ajon voittanut Elian Web. Emälinjat ovat niin ikään laadukkaita.

Jo pelkästään täyssisarukset herättävät lupauksia: Luigin isoveli on 13-alkuisen voittoajan juossut Davidson Web (lyhyeksi jääneen uran voittoprosentti yli 50!). Yksi Lamar Webin menestyneistä täyssisaruksista on Korvenheimon tallissa valmentautuva Kyle Web, joka on osoittanut luokkansa Toto75-tasolla juoksunkulkujen huonoista tuureista huolimatta.

Kimppahevonen Lamar Web


Lamar Web aloitti kilpauransa kolmivuotiskesällä. Ruuna on hieman pienempi, mutta sitäkin näppärämpi menijä. Se muistuttaa monin tavoin isoveljeään Kyle Webiä, joka aloitti lupaavan uransa jo kaksivuotiaana mutta kehittyy edelleen 5-vuotiaana starttien myötä.

Luigi Web (alemmat kuvat) on hyvänkokoinen ja näyttävä hevonen. Ravitekniikka on ihailtava, mutta se vaatii riittävästi voimaharjoittelua tuekseen, jotta suuri hevonen pystyisi kantamaan itsensä optimaalisesti myös kilpailuvauhdeissa. Toisaalta silloin tullaan todennäköisesti menemään niin että maisema vaihtuu vilisten!

HUOM. Luigin kavioluu murtui tapaturmaisesti keväällä 2022, pian koelähdön suorittamisen jälkeen. Jalka leikattiin, ja hevonen vaikuttaa toipuneen täydellisesti. Ennen onnettomuutta ori oli erittäin terve ja sai koelähdön kynnyksellä eläinlääkärin taivutuskokeista puhtaat paperit.

Kimppahevonen Luigi Web


Luigin ja Lamarin tallissa on yhteensä 40 osuutta, mutta osuuksien määrää ei ole rajoitettu. Yksi osuus vastaa siis 2,5 prosentin omistusta molemmista hevosista, ja useampia osuuksia ostamalla voit hankkia yhtymästä suuremmankin osuuden.

Osuus yhtymästä maksaa uskomattoman vähän: 250 euroa. Tilillä olevat puskurirahat (yhtymän muu varallisuus) lisätään kauppahintaan. Kuukausimaksu on vain 75 euroa kuukaudessa, ja se kattaa lähtökohtaisesti kaikki kulut.

Kysy lisää ja osta osuus!

Mikäli haluat ostaa yhden tai useamman osuuden, toimitat vain yhteystietosi kimpanvetäjälle. Sen jälkeen saat laskun sekä tarvitsemasi tiedot yhtymästä. Muun muassa kimppasopimus, maksutiedot ja liittymislinkki Facebook-ryhmään toimitetaan sähköpostitse.

Kimpanvetäjä Sonja Korvenheimo
sonja@ravitallikorvenheimo.fi, p. 050-545 2378

Kasvattaja ja myyjä Petri Rahko
petri.rahko@westbreeding.com, p. 0500-668 399

Valmentaja Timo Korvenheimo
timo@ravitallikorvenheimo.fi, p. 044-302 5290

Kimppahevonen Luigi Web

Tähtihetkiä

Pitkän matkan taisteluvoitto

hazelhen-hermes.jpg

Kuva: Ida Laine

Turun PM-raviviikonloppuna yksi sunnuntaina 16.9.2018 ajetun Toto65-kierroksen kohokohdista oli Metsämäki Stayer. Ravitalli Korvenheimon rehellinen työmies Hazelhen Hermes pääsi lopulta keulapaikalle, mutta ruuna joutui spurttailemaan vielä sen jälkeenkin. Loppukaarteessa kanssakilpailija vaikutti jo karanneen maisemiin, mutta Hazelhen Hermes teki vielä yhden rynnistyksen ja ehti voittoon.

Katso video Veikkauksen arkistosta

Yhteistyössä

rocktape-nav.pngFT_primary_logo_blue.png