Luigin ja Lamarin talli

Kimppaomistamisen elämykset ja mahdollisuus suurkilpailuvoittoihin on tässä hevoskimpassa tuplattu: yhdellä osuudella pääsee sekä Luigi että Lamar Webin omistajaksi.

Kimppahevonen Lamar Web


Lamar (yläkuvassa) ja Luigi Web ovat 3-vuotiaita lämminverisiä, amerikalaissukuisia ravihevosia. Pojat ovat fiksuja, perusterveitä ja toimivia. Ne ovat treenanneet Timo Korvenheimon ammattitallilla lupaavasti syksystä saakka, ja tähtäimet ovat kovissa ikäluokkakilpailuissa.

Molempien varsojen isäori on Like A Prayer, jonka tunnetuin menestysjälkeläinen Suomessa on urallaan muun muassa Suuren Suomalaisen Derbyn ja Suur-Hollola-ajon voittanut Elian Web. Emälinjat ovat niin ikään laadukkaita.

Jo pelkästään täyssisarukset herättävät lupauksia: Luigin isoveli on 13-alkuisen voittoajan juossut Davidson Web (lyhyeksi jääneen uran voittoprosentti yli 50!). Yksi Lamar Webin menestyneistä täyssisaruksista on Korvenheimon tallissa valmentautuva Kyle Web, joka on jo kolmivuotiskauden aikana osoittanut luokkansa.

Kimppahevonen Lamar Web


Lamar Web aloittaa kilpauransa jo kolmivuotiskesän aikana. Lamar on hieman pienempi, mutta sitäkin näppärämpi menijä. Se muistuttaa isoveljeään Kyle Webiä, joka sekin aloitti lupaavan uransa jo kaksivuotiaana.

Luigi Web (alemmat kuvat) on hyvänkokoinen ja näyttävä hevonen. Ravitekniikka on ihailtava, mutta se vaatii riittävästi voimaharjoittelua tuekseen, jotta suuri hevonen pystyisi kantamaan itsensä optimaalisesti myös kilpailuvauhdeissa. Toisaalta silloin tullaan todennäköisesti menemään niin että maisema vaihtuu vilisten!

HUOM. Luigi on tällä hetkellä vielä sairauslomalla, sillä sen kavioluu murtui tapaturmaisesti pian koelähdön suorittamisen jälkeen. Jalka on leikattu, ja ennuste raviuralle on hyvä. Ennen onnettomuutta ori oli erittäin terve ja sai koelähdön kynnyksellä eläinlääkärin taivutuskokeista puhtaat paperit.

Molemmat hevoset suorittivat koelähdöt toukokuussa kevyesti vaikka antoivatkin tasoitusta varsamaisuuttaan laukkailemalla. Voit katsoa videon Veikkauksen videokirjastosta. Luigia ohjastaa punanuttuinen Santtu Raitala, Lamaria mustapaitainen Markus Rauhala.

Kimppahevonen Luigi Web


Luigin ja Lamarin tallissa on yhteensä 40 osuutta, mutta osuuksien määrää ei ole rajoitettu. Yksi osuus vastaa siis 2,5 prosentin omistusta molemmista hevosista, ja useampia osuuksia ostamalla voit hankkia yhtymästä suuremmankin osuuden.

Osuus yhtymästä maksaa tällä hetkellä 1 200 euroa. Kuukausimaksu on vain 75 euroa kuukaudessa, ja se kattaa lähtökohtaisesti kaikki kulut.

Kysy lisää ja osta osuus!

Mikäli haluat ostaa yhden tai useamman osuuden, toimitat vain yhteystietosi kimpanvetäjälle. Sen jälkeen saat laskun sekä tarvitsemasi tiedot yhtymästä. Muun muassa kimppasopimus, maksutiedot ja liittymislinkki Facebook-ryhmään toimitetaan sähköpostitse.

Kimpanvetäjä Sonja Korvenheimo
sonja@ravitallikorvenheimo.fi, p. 050-545 2378

Kasvattaja ja myyjä Petri Rahko
petri.rahko@westbreeding.com, p. 0500-668 399

Valmentaja Timo Korvenheimo
timo@ravitallikorvenheimo.fi, p. 044-302 5290

Kimppahevonen Luigi Web

Tähtihetkiä

Yllätysykkönen suomenhevosten Nuorten Sarjassa

sakarin.jpg

Kaustisen Toto76-raveissa 31.3.2018 ravitallin suomenhevoslupaus Sakarin lähti 60 metrin takamatkalta jahtaamaan muhkeaa 4000 euron ykköspalkintoa, jonka ruuna vauhdikkaan loppuvetonsa turvin myöskin nappasi!

Katso video Veikkauksen arkistosta

Yhteistyössä

rocktape-nav.pngFT_primary_logo_blue.pngkrafft_blue.png