Ravivalmennus

Ravitalli Korvenheimo keskittyy erityisesti nuoriin ravihevosiin. Valmistautuminen menestyksekkääseen raviuraan alkaa jo ravihevosen ajolle opettamisesta.

Ravihevonen lähdössä valmennuslenkille

Painotus tulevaisuuden tähdissä

Vaikka ravitallille ovat tervetulleita kaikenikäiset ravihevoset, erityisen suuri kiinnostus kohdistuu varsoihin. Nuoret ravurit pyritään maltillisella mutta määrätietoisella rakentamisella saamaan valmiiksi ikäluokkakisoja varten – mahdollisuuksien mukaan jo kaksivuotiaana.

Ravivalmennuksen filosofia

Hevosen iästä riippumatta Korvenheimon ravitallilla valmennus on yksilöllistä. Kaikki perustuu hevoskohtaiseen valmennusohjelmaan ja tapahtuu ravihevosen omilla ehdoilla, jotta sopiva rasitustaso voidaan saavuttaa. Vain terve ja puhtaasti liikkuva hevonen voi osallistua täysipainoiseen harjoitteluun.

Ravihevoset treenaavat Orimattilassa

Valmennusolosuhteet

Ravihevoset lenkkeilevät luonnon helmassa vaihtelevissa maisemissa. Omia valmennusalustoja huolletaan lähes päivittäin, joten kovavauhtiset harjoitteet päästään aina ajamaan optimaalisissa olosuhteissa. Kuuden kilometrin mittaisen valmennustien lisäksi ympäristössä risteilee runsaasti hevosen kavioille sopivia hiekkateitä. Mutkittelevien teiden korkeuserot takaavat ravihevosen fysiikan monipuolisen kehittymisen kuin itsestään.

Ravit Jokimaalla

Kilpailuttaminen

Keskeinen sijainti Orimattilassa tarjoaa runsaat kilpailumahdollisuudet ja monipuolisen sarjatarjonnan, sillä useat raviradat sijaitsevat kohtuullisen ajomatkan päässä. Nuoret ravihevoset tähtäävät ennakkomaksullisiin ikäluokkakilpailuihin ravaamaan suurimmista palkinnoista, mikäli varsoilla vain on realistiset edellytykset osallistumiseen ja menestymiseen.

Ravitalli

Kokopäivätarhaus, laadukas ruokinta ja huolellinen, yksilöllinen hoito ovat tärkeitä ravihevosen menestyksen tukipilareita itse valmentamisen ohella.

Lue lisää

Timo Korvenheimo

35-vuotiaan Timo Korvenheimon matka hevosmieheksi ja menestyväksi ravivalmentajaksi on ollut poikkeuksellinen.

Lue lisää

Myytävät hevoset

Korvenheimon ravitallilla on usein tarjolla osuuksia kimppahevosista, jolloin hevosenomistamisen iloon ja jännitykseen pääsee mukaan pienemmällä panostuksella. Lisäksi myynnissä on kokonaisia hevosia varsoista aikuisiin kilpahevosiin.

Lue lisää

Hinnasto

Ravivalmennuksen ja varsan ajolle opettamisen hinta on 1050 euroa kuukaudessa (846,77e + ALV 24% 203,23e) kesäkuusta 2019 alkaen.

Hinta sisältää:

  • huolellisen täysihoidon
  • ruokinnan Krafft-rehuilla ja laadukkaalla heinällä
  • kengityksen ja peruskengät
  • yksilöllisen valmennuksen
  • oman henkilökunnan hoitotoimenpiteet

Lisäksi laskutetaan:

  • Twydil-lisäravinteet
  • kuljetukset 0,45 euroa kilometriltä
  • ulkopuolisten asiantuntijoiden palvelut
  • 15% hevosen raveissa tienaamista palkintorahoista + starttiraha 20 euroa kilpailua kohden (sisältää kaikki ammattiohjastajien palkkiot)

Tähtihetkiä

Kaksoisvoitto Junnustartti-finaalissa

junnustarttifinaali-2018.jpg

Kuva: Ida Laine

Mikkelin Toto76-päivän kaksivuotislähtö Junnustartti-finaali oli Korvenheimon ravitallin juhlaa: First Class Lady tykitti voittoon ja Sahara True Lies toiseksi lauantaina 29.9.2018.

Katso video Veikkauksen arkistosta

Yhteistyössä

finntack.pngtwydil.pngkrafft.png