Myytävät hevoset

Korvenheimon ravitallilla on tarjolla osuuksia kimppahevosista, joiden myötä hevosenomistamisen iloon ja jännitykseen pääsee mukaan pienemmällä panostuksella.

Tällä samalla sivulla on ollut myynnissä mm. kimppahevosemme Kyle Web, jonka ennätys on 11,5 ja viime vuoden ansiot liki 90 000 euroa. Nyt on mahdollista päästä mukaan vielä sen pikkusiskoon (Oprah Web) tai pikkuveljeen (Lamar Web)!

AINUTLAATUINEN TILAISUUS:

Suuri suomenhevoskimppa, jossa pääset kahden huippuvarsan omistajaksi minimalistisin kuluin. Tällaisia hevosia ei vanhempana ole enää myynnissä mistään hinnasta!

Kimpan hankkimat varsat ovat Sarikanin täysveli Samaken ja Parvelan Retun poika Komisario Palmu. Lue lisää ja osta osuus: www.sh-varsakimppa.fi

Nimi

Ikä

Sp

Laji

Osuus

Hinta

Info

Luigin ja Lamarin talli

5 v

Ruuna

Lv

2,5 %/

2 hevosta

yht.

250 €

Luigi

Lamar

Sahara Vision

4 v

Ruuna

Lv

5 %

1 400 €

Heppa

Artful Grace

4 v

Tamma

Lv

5 %

1 100 €

Heppa

Oprah Web

2 v

Tamma

Lv

10 %

850 €

Heppa

Hevoset ovat vapaasti tutustuttavissa tallillamme Orimattilassa. Kysy myös muita myytäviä hevosia tai kimppaosuuksia.

Lisätietoja:

Timo Korvenheimo
p: 044 302 5290
email: timo@ravitallikorvenheimo.fi

Tähtihetkiä

Pitkän matkan taisteluvoitto

hazelhen-hermes.jpg

Kuva: Ida Laine

Turun PM-raviviikonloppuna yksi sunnuntaina 16.9.2018 ajetun Toto65-kierroksen kohokohdista oli Metsämäki Stayer. Ravitalli Korvenheimon rehellinen työmies Hazelhen Hermes pääsi lopulta keulapaikalle, mutta ruuna joutui spurttailemaan vielä sen jälkeenkin. Loppukaarteessa kanssakilpailija vaikutti jo karanneen maisemiin, mutta Hazelhen Hermes teki vielä yhden rynnistyksen ja ehti voittoon.

Katso video Veikkauksen arkistosta

Yhteistyössä

rocktape-nav.pngFT_primary_logo_blue.png