Mitä ravivalmennus maksaa?

Suurin kuukausittainen menoerä ravihevosen omistamisessa on valmennusmaksu. Hinnat vaihtelevat tuhannesta eurosta yli 1500 euroon, mutta niiden tuotesisältö vaihtelee melkoisesti.

Meillä ravivalmennuksen hinta on 1.8.2022 alkaen 1250 euroa kuukaudessa (sisältäen arvonlisäveron 24%). Ravitalli Korveheimo tarjoaa valmennusmaksun hinnalla hevosen täysihoidon, valmennuksen ja ruokinnan. Perusrehujen eli heinän ja väkirehujen lisäksi hevoset saavat tutkitusti terveyttä tukevia ja hyväksi havaittuja lisärehuja, kuten luonnon öljypohjaista E-vitamiinia, Omega-3-rasvahappotäydennystä ja elektrolyyttejä.

Erikseen maksullisia lisäravinteita Ravitalli Korvenheimon hinnastossa ovat vain hevoskohtaiset täsmävalmisteet, joita voidaan käyttää yksilöllisesti esimerkiksi hevosen suoliston tai nivelten erityistarpeiden huomioimiseksi. Kengitys, kengät ja kaikki oman henkilökunnan tekemät toimenpiteet sekä monipuolisten hoitovälineiden käyttö sisältyvät hintaan.

Lisäkuluja ravivalmentaja joutuu laskuttamaan hevosen kuljettamisesta kilpailuihin tai hevosklinikalle. Ammattiohjastajien palvelut näkyvät myös ravitallin lähettämässä laskussa. Erikseen omistajaa laskuttavat suoraan muut ulkopuoliset tahot, kuten vakuutusyhtiö, eläinlääkäri ja fysioterapeutti.

Ravitallin oman hevoshierojan tekemät lihaskäsittelyt laskutetaan erikseen, mutta ne ovat valmennustallin asiakkaille huomattavan edullisia. Yhden kokonaisvaltaisen lihashuollon (hevoshieronnan tai faskiamanipulaation) hinta ravitallin asukkaalle on 40 euroa (sis. ALV 24%).

Katso tarkka hinnastomme

Tähtihetkiä

Kolmoisvoitto Hevosenomistajapokaalissa 2018

hevosenomistajapokaali-2018.jpg

Kaksivuotiaiden lämminveristen suurimmassa kilpailussa kolme ensimmäistä varsaa olivat Korvenheimon valmennettavia: Battle Jack, First Class Lady ja Sahara True Lies. Kaikki kimppahevosia!

Katso video Veikkauksen arkistosta

Yhteistyössä

rocktape-nav.pngFT_primary_logo_blue.png