Mitä ravivalmennus maksaa?

Suurin kuukausittainen menoerä ravihevosen omistamisessa on valmennusmaksu. Hinnat vaihtelevat vajaasta tuhannesta eurosta noin 1500 euroon, mutta niiden tuotesisältö vaihtelee melkoisesti.

Meillä ravivalmennuksen hinta on 1.4.2022 alkaen 1180 euroa kuukaudessa (sisältäen arvonlisäveron 24%). Ravitalli Korveheimo tarjoaa valmennusmaksun hinnalla hevosen täysihoidon, valmennuksen ja ruokinnan. Perusrehujen eli heinän ja väkirehujen lisäksi hevoset saavat tutkitusti terveyttä tukevia ja hyväksi havaittuja lisärehuja, kuten luonnon öljypohjaista E-vitamiinia, Omega-3-rasvahappotäydennystä ja elektrolyyttejä.

Erikseen maksullisia lisäravinteita Ravitalli Korvenheimon hinnastossa ovat vain hevoskohtaiset täsmävalmisteet, joita voidaan käyttää yksilöllisesti esimerkiksi hevosen suoliston tai nivelten erityistarpeiden huomioimiseksi. Kengitys, kengät ja kaikki oman henkilökunnan tekemät toimenpiteet sekä monipuolisten hoitovälineiden käyttö sisältyvät hintaan.

Lisäkuluja ravivalmentaja joutuu laskuttamaan hevosen kuljettamisesta kilpailuihin tai hevosklinikalle. Ammattiohjastajien palvelut näkyvät myös ravitallin lähettämässä laskussa. Erikseen omistajaa laskuttavat suoraan muut ulkopuoliset tahot, kuten vakuutusyhtiö, eläinlääkäri ja fysioterapeutti.

Katso tarkka hinnastomme

Tähtihetkiä

Kolmen voiton ilta

sahara-sandstorm.jpg

Kuva: Pauli Impola

Perjantaina 20.7.2018 ravitalli Korvenheimo lähti Turun raveihin kolmen hevosen voimin – ja lopputuloksena oli tasan kolme voittoa! Sataprosenttisesta illasta huolehtivat Oliwer Hip, Silent Victory ja Sahara Sandstorm.

Katso videot Veikkauksen arkistosta

Yhteistyössä

FT_primary_logo_blue.pngkrafft_blue.png