Mitä tarkoittaa hevosen kimppaomistaminen?

Kimppahevosen omistajuus on jaettu useampaan osaan. Kyseessä ei siis ole mikään palvelu tai yritys, vaan hevonen on yhtymän jäsenten ikioma. Omistajia vain on useampia, ja päätökset tehdään yhtymän eli kimppatallin kokouksissa. Tarvittaessa voidaan äänestää, jolloin enemmistön kanta ratkaisee. Kuten sanonta tietää: jaettu suru puolittuu ja ilo moninkertaistuu!

Ravihevosen kimppaomistaminen alkaa yleensä siitä, että joku ottaa riskin, hankkii sopivan hevosen ja alkaa kerätä sen ympärille lisää omistajia. Toki valmiiksikin muotoutunut porukka voi etsiä itselleen kimppahevosta. Ravitalli Korvenheimon tapauksessa riskin on usein ottanut ravivalmentaja itse, eli kimppahevonen on ensin hänen omistuksessaan, ja kiinnostuneet asiakkaat voivat ostaa kimppahevosesta osuuksia tutustuttuaan siihen ensin rauhassa.

Ravitallin nettisivujen Myytävät-sivuilla on tietoa kimppahevosista, joiden osuuksia on kaupan. Hevosen ostohinnan lisäksi kulut jaetaan tasan omistusosuuksien suhteessa. Kimpanvetäjä vastaa ravihevosen rahaliikenteestä ja tiedotuksesta, joka toteutetaan pääasiassa sähköisesti. Lisää tietoa kimppahevosista ja niihin liittyvistä käytännöistä saa rohkeasti kysymällä!

Tutustu myytäviin kimppahevosiimme

Tähtihetkiä

Yllätysykkönen suomenhevosten Nuorten Sarjassa

sakarin.jpg

Kaustisen Toto76-raveissa 31.3.2018 ravitallin suomenhevoslupaus Sakarin lähti 60 metrin takamatkalta jahtaamaan muhkeaa 4000 euron ykköspalkintoa, jonka ruuna vauhdikkaan loppuvetonsa turvin myöskin nappasi!

Katso video Veikkauksen arkistosta

Yhteistyössä

finntack.pngtwydil.pngkrafft.png